Julelenker

Denne julen er det – sett med en pensjonists øyne – befriende få «røde» dager i kalenderen fordi julaften faller på fredag. Men de av bloggens lesere som er i lønnet arbeid, har sikkert ordnet seg mange sammenhengende fridager om de har mulighet for det. Her er litt tidtrøyte for de som trenger det. På samme måte som i den konkurrerende, men noe større mediekanalen NRK (skattefinansiert) er lenkene her repriser.
———————————————————————————-

Corona-lenker
==========
Bloggens Corona-ekstra ble optimistisk avsluttet i april/mai 2020. Det er mulig at en gjennomlesing nå kan bidra til litt munterhet. Ellers har coronaen vært tema i Alternative fakta 24/20, Tilbakeblikk 25.12.2020 og Tilbakeblikk 19.03.2021.

 

Filmer
=====
Listen fra påsken i år over anbefalte langfilmer er fortsatt gyldig (men lenken til noen av filmene virker ikke lenger).

 

Amerikabrev
=========
BBC-serien Letter from America med Alistair Cooke har jeg anbefalt mange ganger. Protecting the freedom of speech fra 7. mars 1997 er like godt som de andre radiobrevene. På BBC ligger utskrift av teksten, og fra den kan man bla seg frem til alle innslag i serien.

 

Prøv lykken!
=========
«Les et tilfeldig valgt innlegg fra bloggen» står det på et gult felt øverst til høyre i hvert innlegg. Prøv! Bloggeren vet at ikke alt som er skrevet her i bloggen, vil gå inn i mediehistorien. Men enkelte ganger dukker det opp noe som er overraskende bra. Lenke til alle tidligere blogginnlegg står ellers under menypunktet Innhold i tidligere utgaver øverst på siden.

 

Quiz
====
Quiz kan være så mangt, viser det seg i Ekstra vanskelig quiz (mars 2017), Quiz med artig formulerte spørsmål (februar 2018), Quiz med hinder (april 2019) og 20 spørsmål – med spennende svar (desember 2019). Lykke til!

(Innlegget ble påbegynt 23.12.2021 og fullført 23.12.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no