Tilbakeblikk 25.12.2020

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Resett 21. desember 2020.

Corona-ekstra
Corona-ekstra var et tillegg til denne bloggen i vår. Jeg har vurdert å ta det opp igjen, men har ikke kapasitet. Men for de som vil ha en oversikt over det vi har vært gjennom, kan jeg anbefale BBC-programmet Science in action med dagens (25. desember) tema A year with Covid -19.  Og jeg konstaterer at ifølge Resett (ovenfor), som bygger på en VG-artikkel (solide medisinskfaglige kilder her!), har jeg riktig blodtype. Av og til er det en fordel å være et null!

Medielort (15.02.2019)
Innlegget i overskrift-lenken handler mest om Mímir Kristjánsson. Han tilhører partiet Rødt, men tenker likevel på de indre forhold i Fremskrittspartiet, forteller Resett. Det er vakkert med slik tverrpolitisk omsorg, særlig fra et parti som tidligere hadde bl. a. Kinas Mao og Kambodsjas Pol Pot som forbilder.

Streik og andre uttrykk for egoisme (03.05.2019) 
Nå er det prestene som streiker. «Gisselaksjon» og «total mangel på hensyn» var to uttrykk jeg brukte i innlegget det er lenket til ovenfor, og som jeg også innestår for i forbindelse med prestestreiken.

Neger før og nå (13.05.2017) 
I begynnelsen av desember var det mye hurlumhei rundt programmet Nissene over skog og hei, som ble tatt ut av TVNorges sendesskjema p.g.a. påstått bruk av «blackface», men som ble tatt inn igjen. Resett skrev om dette, og fant også en «blackface»-versjon av Egners Vesle Hoa. Det er lenke til den helt sist i Resett-artikkelen.

(Innlegget ble påbegynt 25.12.2020 og fullført 25.12.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no

Share