Tilbakeblikk 23.08.2019

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Migranter og sjøredning (16.08.2019)
Geir Juell Skogseth er landrådgiver i Landinfo, statens uavhengige fagorgan for landkunnskap om land Norge mottar asylsøkere fra. Document siterer fra et intervju med ham i NRK Dagsrevyen, der han bekrefter at redningsskip lokker flere migranter ut på
Middelhavet.
Det norske redningsskipet OCEAN VIKING hadde pr. torsdag denne uken tatt om bord  356 migranter, ifølge en NTB-melding gjengitt i Document. Skipet har ikke fått tillatelse til å gå til havn noe sted nord for Middelhavet, og stemningen blant migrantene begynner å bli stresset. Det fremgår ikke av meldingen om skipet har prøvd å få gå til havn i Afrika.
Justisminister Jøran Kallmyr uttalte seg om OCEAN VIKING tidligere i sommer. Den etterfølgende “debatten”, der journalist Sven Egil Omdal uttalte et dårlig skjult dødsønske for Kallmyr,  ble nokså kritisk omtalt av Hanne Tolg i Document.

Plagsom ufølsomhet fra myndighetenes side (14.06.2019)
Innlegget omtalte bl. a. en bomstasjon som ble plassert rett foran en balkong til en leilighet i Sandakerveien. Det endte med pålegg til Statens vegvesen om å flytte bommen, men den står der fremdeles, ifølge Hilde Unosen i Dagsavisen.

(Innlegget ble påbegynt 22.08.2019 og fullført 22.08.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no