Gratulerer med dagen!

Klikk for å lese om den internasjonale mannsdagen.

To grunner til å gratulere med dagen: Det er den internasjonale mannsdagen, og det er i dag fem år siden denne bloggen utkom første gang. Da var 19. november en lørdag, men etter et år fant jeg ut at jeg ville ha lørdagsfri, og siden 24. november 2017 har publiseringsdagen vært fredag – «ettermiddag/kveld», som det står i det ukentlige forvarselet på http://ttt.skoletjenesten.no.

I anledning femårsdagen har jeg bladd meg gjennom fem årganger av Dagen i dag, den kategorien som er fast førsteinnlegg i hver utgave av bloggen. Der var det – i all beskjedenhet – mye bra!

33 innlegg fant nåde for mitt selvkritiske øye, men den som vil lese alle, må bruke vedlagte liste i kombinasjon med bloggens søkefunksjon (øverst til høyre).

Et blogginnlegg under kategorien Dagen i dag skal på en eller annen måte være knyttet til bloggutgavens publiseringsdato, og bør inneholde uttrykket «i dag». Utgangspunktet for innlegget, «dagens begivenhet», skal helst være knyttet til et av mine personlige minner, og innlegget kan gjerne inneholde musikk. Med disse kriteriene i bakhodet har jeg plukket ut fem innlegg som tåler å bli lest på nytt – det som på nynorsk heter editor’s choice:

170624 Militærtjeneste i gamle dager (1968)
190419 Notre Dame og Vålerenga kirke
190524 NSB skal legge ned og selge gamle skinner
190215 Filmtekniske opplevelser
170211 Der er ingenting i verden så ille som sne …

(Innlegget ble påbegynt 16.11.2021 og fullført 16.11.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no