Virtuell virkelighet 31/21

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.
___________________________________________________________________________

Vv 1: Afghanistan. Taliban holdt sin første pressekonferanse sist mandag. Dessverre hadde de glemt å varsle NRK-kanalen Alltid pressekonferanse (også kalt Alltid nyheter), som derfor måtte sende pressekonferansen i opptak. Til gjengjeld ble det mulig å tekste det som ble sagt.

֎֎֎

Vv 2: Utseende. Her er to nye i rekken av nyhetsmedarbeidere med NRK-standardisert utseende. Tar det da aldri slutt? (Se også Virtuell virkelighet 25/21 og 26/21.

 
Med autorisert utseende for NRKs nyhetssendinger: Marianne Kvamme Amengual (t.v.) og Gry Blekastad Almås (t.h.).

֎֎֎

Vv 3: Utenriksminister? For å forvirre utenlandske diplomater, bruker NRK-Dagsrevyen innleide statister i enkelte innslag der utenriksministeren deltar.

  

֎֎֎

Vv 4: Parti-ortografi. Tidligere var SV et skole- og lærerparti. Nå er jeg litt usikker. I hvert fall er det ingen korrekturlesere i valgkampstaben.

Annonse fra SV, som er motstander av dobbeltkonsonant i siste del av lange ord (innrammet med gult),

֎֎֎

Vv 5: NRK-tegnsetting. Kanskje Sosialistisk venstreparti og NRK bruker samme korrekturleser. Vi får håpe det var billig, i hvert fall for NRK, som finansieres av bl.a. mine skattepenger (foreløpig).

NRKs nettredaksjon må få et lynkurs i kommaregler. Klikk for større bilde.

֎֎֎

Avis-kontorer i nærheten av 1337 Sandvika, ifølge firmaets egne nettsider. Klikk for større tekst

Vv 6: Filialer. Nylig skulle jeg undersøke leiebil, og hos Avis kunne jeg skrive inn postnummeret (1337) for å finne nærmeste kontor, som i følge Avis ligger på Guam. Det er litt langt unna, synes jeg.

֎֎֎

Document 15. august 2021. Klikk for å lese.

Vv 7: Valg 1. MDG (Miljøpartiet De Grunne / Gale / Griske) ligger visst an til nok en gang å få én representant på Stortinget, og mener derfor at Bebreiderpartiet bør høre på dem når det gjelder valg av samarbeidspartnere i en eventuell ny regjering.

֎֎֎

Resett 15. august 2021. Klikk for å lese.

Vv 8: Valg 2. Resett er en romslig nettavis, og hjelper MDG (Miljøpartiet De Grunne / Gale / Griske) med innspurten i stortingsvalgkampen i Oslo.

֎֎֎

Resett 15. august 2021. Klikk for å lese

Vv 9: Valg 3. Stein Erik Hagen er raus, og gir penger til politiske partier han er enig med. Dessuten kan han visst tenke seg å betale enveisbillett ut av landet for noen av velgerne som han ikke er enig med. Begrunnelsen er interessant, synes jeg. Klikk for å lese Resetts presentasjon av saken.

(Innlegget ble påbegynt 19.08.2021 og fullført 19.08.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no