Om denne bloggen

I «lanseringsbrevet» da denne bloggen var ny, skrev jeg bl.a.:
«Lediggang er roten til alt ondt, heter det. Så for å unngå lediggang, må jeg ha noe å gjøre ved siden av vaktmestersysler på Langset. Derfor har jeg opprettet bloggen “Torgeirs tanker om tilværelsen”. Det jeg skriver der, kan nok komme til å avsløre min sanne natur som negativ sutregubbe, men et og annet lyspunkt dukker vel også opp.» I et innlegg på bloggens ettårsdag står det mer om min bakgrunn og om bloggens forbilder.

Innspill og kommentarer mottas med takk. Alt som er signert med fullt navn, blir lest før det eventuelt gjøres tilgjengelig. Det gjøres ikke for å sensurere meninger, men fordi jeg vil sikre meg at innholdet på nettstedet er i samsvar med  vanlig folkeskikk. Det er hyggelig med rosende tilbakemeldinger, men min beskjedenhet gjør at først og fremst kommentarer med meninger om blogginnleggets innhold blir publisert. Motstand er særlig velkommen! Skulle noen ønske å bidra økonomisk til bloggens eksistens, er det selvsagt hyggelig, følg da denne veiledningen.

For øvrig sier dette oppslaget i min entre det meste:

E-postadresse  til bloggen er ttt@skoletjenesten.no.