Tilbakeblikk 07.09.2018

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.

___________________________________________________________________________

Kjøp sauekjøtt! (24.08.2018)
En NTB-melding gjengitt i Aftenposten gir nok en god grunn til å kjøpe sauekjøtt. Det er store mengder sauekjøtt på reguleringslager, så ved å kjøpe kjøtt og legge i egen fryser, hjelper man sauenæringen med å løse et lagerproblem.

De fire norske polarskutene (24.08.2018)
Polarskipet MAUD ser ikke ut til å være noe fredens skip. Etter at Asker-mannen Alvin Andreassen skrev innlegget Polarskuta Maud og dens virkelighet i Budstikka 29. august, fikk han et nokså krasst (unødvendig krasst?) svar fra prosjektleder for Maud returns home, Jan Wanggaard: Skjerp dere, Budstikka.

28 prosent uten tillit til barnevernet – med god grunn (30.03.2018)
Debatten om barnevernet er tilsynelatende uten ende, og fører forhåpentligvis til at noe blir gjort med svakhetene innenfor dette viktige området. Siste uke har to advokater hatt innlegg i Aftenposten: Hvem ivaretas i barnevernssaker (Erik Bryn Tvedt 31. august) og Ministeren fraskriver seg ansvaret (Nathalie H. Brinkmann 3. september).

Inferiority complexes? (02.03.2018)
Under overskriften Navn og logo-tabbe til 15 millioner skriver Dagsavisen at da Høgskolen i Oslo ble universitet og skulle gjøre seg mer attraktiv internasjonalt med nytt navn og logo (OsloMet), ble det bokstavelig talt «mislykket».

(Innlegget ble påbegynt 07.09.2018 og fullført 07.09.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no