Alternative fakta – uke 36


___________________________________________________________________________

AF1 – Eplehøstedagen: Årets eplehøstedag er i morgen, lørdag 8. september. Som det fremgår av bildet, er det nok å ta av. Vi er trolig i gang fra ellevetiden, det er ikke værforbehold og ingen påmelding.

oooOOOooo

AF2 – Sandy Bay daily life: Picture taken Thursday this week. The registration number of the van was Norwegian!

..oooOOOooo

AF3 – Katteforbud: Med et så vakkert navn som Omaui (min understreking) var det bare et tidsspørsmål før denne bygda på New Zealand ville gjøre seg gjeldende i nyhetsbildet. Notisen sto i Aftenposten for en uke siden, og tyder på at i Omaui er selv naturvernerne fornuftige mennesker.

.

.

.

.

.

oooOOOooo

AF4 – Transportteknikk: Jeg har gått til anskaffelse av en sykkelfelg, som jeg skal bruke til noe helt annet. Bestillingen ble gjort over nettet, jeg fikk tekstmelding om at pakken var kommet til PostNord, og da jeg hentet den, kvitterte jeg på en skjerm. Det digitale var m.a.o. helt i orden. Det analoge stiller jeg meg litt mer tvilende til. Er det nødvendig med en så stor eske for å sende en sykkelfelg? Og hvorfor må pakken fraktes stående, slik det er angitt både på engelsk og tysk?

oooOOOooo

AF5 – Bilelektrisk: Som abonnent på Aftenposten mottar jeg stadig reklame for ymse Schibsted-produkter. Det er dokumentert at Schibsted vet alt om sine kunder, så de vet sikkert at jeg kjører dieselbil. Så når de sender meg reklamen ovenfor, vet de tydeligvis ikke at en dieselmotor ikke har fordeler.

(Innlegget ble påbegynt 06.09.2018 og fullført 06.09.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no