Alternative fakta 48/19

___________________________________________________________________________

AF1 – Konsert: Velkommen til årets julesyrinbusktenningskonsert! Les mer sist i Ukens biting.

oooOOOooo

AF2 – Blakk fredag: I dag er forretningsstandens “Blakk fredag”. Jeg håper alle bloggens lesere boikotter dette tiltaket, og i stedet slutter opp om småbutikkenes dag, som er i morgen.

oooOOOooo

Interiør og eksteriør fra kjellerleiligheten som blir ledig på Høvik fra 1. februar.

AF3 – Ledig kjellerleilighet: På Høvik blir det ledig en kjellerleilighet fra 1. februar hos en hyggelig vertinne som jeg kan gi de best anbefalinger. Stille, rolig strøk, kort vei til kollektivtransport. Meld fra om interesse via kommentarfeltet eller pr. e-post, så skal jeg videresende.

.

.

.

oooOOOooo

Fra Dagsrevyen 24. november 2019. Klikk på bildet for å se innslaget.

AF4 – Skøytetalent: Ukens blideste fjes så jeg i NRK Dagsrevyen søndag. Kari Sørbø hadde vært på åpningen av den nye skøytebanen i Trondheim sentrum, finansiert av KLP, og snakket med bl. a. Selma, som viste sine skøyteferdigheter. Og legg merke til det NRK-reporteren sier til slutt i sin kommentar.

oooOOOooo

Ubegripelig annonse i Budstikkas nettavis 27. november 2019.,

AF5 – Engelskjåleri: Nå hører nok ikke jeg til målgruppen for annonsen til høyre. Men det kunne jo tenkes at jeg kjenner noen i målgruppen og var på jakt etter en julegaveide? Da må jeg i det minste skjønne hva annonsen handler om. Utrolig nok har firmaet bak annonsen – det heter muligens BoostBox – betalt for å vise dette!

.

oooOOOooo

Budstikka 24. november 2019. Klikk for å lese.

AF6 – Fjorddyp og fjordvern: Teksten  i Budstikkas reportasje om de undersjøiske skulpturene sier at de bringes opp fra fjorddypet. Jeg får assosiasjoner til Sognefjorden, som på det dypeste er ca. 1300 meter. Fjorddypet – eller havdypet som overskriften noe mer dramatisk sier, en nettavis skal da generere klikk – er på dette stedet ca. 10 meter. Det er ellers interessant at ordfører Lisbeth Hammer Krog la vekt på å bevare sjøen. Dette er midt i det området som noen i Bærum kommune ønsker å bruke som utfyllingsområde for stein fra Ringerikstunnelen.

oooOOOooo

AF7 – Northug-bekreftelse: I to tidligere blogginnlegg (2017 og 2019) har jeg ment at Petter Northug var sendt for å ødelegge langrennssporten innenfra. I NRK Dagsnytt sist lørdag bekreftet han det:

oooOOOooo

Aftenposten 29. november 1919.

AF8 – Politisk trussel: For hundre år siden i dag stundet det til kommunevalg, og Aftenposten advarte om hva som kunne skje. Det var noe annet enn dagens puslete Rødt eller “klimakommunistene” i Miljøpartiet de grunne/gale!

oooOOOooo

Aftenposten 29. november 1969.

AF9 – Ulvebestanden: Miljøpartiet de gale er blant de som arbeider for å øke bestanden av ulv i Norge. Dette arbeidet må sies å ha hatt en viss suksess. Det er bare femti år siden Aftenposten meldte at ulven var nesten  helt utryddet i Norge. Så kan man jo undres om bakgrunnen for dagens ulvetall er slik det sto i en lenke til Resett i forrige ukes Alternative fakta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Innlegget ble påbegynt 28.11.2019 og fullført 28.11.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no