Tilbakeblikk 25.01.2019

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.

___________________________________________________________________________

Kvinner selv stod opp og strede … (23.11.2018)
KNM HELGE INGSTAD ligger fortsatt halvveis under vann utenfor Sture-anlegget, og debatten om kvinner i forsvaret har fortsatt ett og annet skvulp. Anne-Siri Walle, med tolv års tjenestetid i Sjøforsvaret, skriver i Resett under overskriften En kvinnelig pioner i Forsvaret snakker ut.

Abortdebatt igjen (16.11.2018)
Abort var tema i Stortingets spørretime forrige onsdag. Jeg stusset over NRK Dagsrevyens presentasjon av saken, og gikk inn på Stortingets nettsider, der video av stortingdebattene er lagret. Her er opptak av  Anniken Huitfeldts (Ap) spørsmål og (forrige onsdag) barne- og likestillingsminister Linda Hofstad Hellelands svar.

Kjell Inge Røkkes byggeprosjekter (02.11.2018)
Ifølge pressen skal 40 av de 60 etasjene i Kjell Inge Røkkes planlagte tårn på Fornebu bli hotell, men tårnet blir likevel presentert som et senter for havforskning. Også Kåre Willoch er kritisk til planene, og skriver i Aftenposten under overskriften Ta vare på hovedstadsregionens norske særpreg.

28 prosent uten tillit til barnevernet – med god grunn (30.03.2018)
Norsk barnevern har tidligere skapt diplomatiske forviklinger i forholdet til India. Nå vil barnevernet at polske myndigheter skal hjemkalle en konsul ved den polske ambassaden. Polske myndigheter er ikke enig. Samtidig avslører en rapport fra Statens helsetilsyn alvorlig svikt i barnevernet.

(Innlegget ble påbegynt 24.01.2019 og fullført 24.01.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no