Alternative fakta 4/19


___________________________________________________________________________

Klikk på bildet for å lese hva Dagsavisen skrev om anmeldelsen mot Klanen.

AF1 – Skyting 1: Ulve-“debatten” går sin gang, stort sett etter Bush-doktrinen (George W.) “de som ikke er med oss, er mot oss”. Nylig meldte også Vålerenga-klanen seg på, selv om det ikke er ulv på Vålerenga (foreløpig). Jeg vet knapt hva som er opp eller ned på en fotball, men jeg har fått med meg at for Klanen er alle som bor utenfor Vålerengas grenser, bønder – f. eks. folk fra Stabekk eller Lillestrøm. Så jeg tror ikke vossingen Leon Edal Larsen skal ta det alvorlig eller engste seg når Klanen bruker et fem år gammelt slagord fra en bortekamp mot Elverum som t-skjorte-tekst: “Redd ulven – skyt bønda!”

.

,

oooOOOooo

AF2 – Skyting 2: I USA “diskuterer” de våpen omtrent slik som vi “diskuterer” ulv. Problemet der er selvsagt at så mange har våpen og lett kan komme til å bruke dem som argument. Bizarro har kommentert dette i en vitsetegning jeg for en gangs skyld forstår:

oooOOOooo

Annonse for noe hemmelig.

AF3 – Annonse 1: Hva en helsides annonse i Dagsavisen koster, er ikke lett å finne ut (prøv selv!), men en fire år gammel internettlenke kan tyde på at det er fra kr 36.000 og oppover. Jeg ble interessert i dette da jeg så helsidesannonsen til høyre. Den er rykket inn av et firma jeg aldri har hørt om, og omhandler produkter (?) jeg ikke vet hva er ut fra merkenavnene. Adressen er riktignok oppgitt, Karl Johans gate 31, men jeg synes det blir i meste laget å reise halvannen mil hver vei for å finne ut om det er noe interessant. Så jeg blir hjemme.

.

.

oooOOOooo

AF4 – Annonse 2: Vi bloggere blir kritisert for å ha et litt for avslappet forhold til tekstreklame. Så når jeg nå bringer en annonse for et ulovlig produkt, får jeg vel politiet på døren. Det får så være, jeg vil bare vise en tobakksannonse som sto i Aftenposten for 66 år siden:

oooOOOooo

AF5 – Bompenger: “Vi leker ikke butikk” er holdningen som gjennomsyrer et vedtak i Samferdselsdepartementet. Når det nå blir slutt på den meningsløse trafikken av begravelsesfølger, kommer pengene til å strømme inn til alle landets bompengeselskaper. Nyordningen er vedtatt etter at sunnmøringen Jon Georg Dale ble samferdselsminister.

.

.

(Innlegget ble påbegynt 24.01.2019 og fullført 24.01.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no