Virtuell virkelighet 17/21

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.
___________________________________________________________________________

Flaggheisingen på Langset 17. mai blir dessverre et lukket arrangement for flaggheiseren alene – p.g.a smittevernrestriksjonene.

Vv 1: 17. mai.Det blir flaggheis på Langset 17. mai kl. 08.00 – selvsagt – men dessverre må jeg trekke tilbake invitasjonen som sto i forrige Virtuell virkelighet. Det jeg la opp til, er nemlig et arrangement, noe som er forbudt i Bærum frem til 21. mai. Jeg spurte kommunen om flaggheis 17. mai kanskje kunne falle inn under unntaket «Seremonier ved vielse, dåp, konfirmasjon og tilsvarende», men fikk til svar at det ikke gjør det. Langsets flaggstang er godt synlig fra Gamle Drammensvei og fra Lakseberget bussholdeplass (og fra hele Sandviksbukta!), så de som vil se flagget bli heist der 17. mai, får finne et egnet utsiktspunkt på egen hånd. Ved flaggstangen blir jeg alene.

֎֎֎

Vv 2: Flagg-skikk. Tre dager før 17. mai minner jeg om at flagget – gjerne Flagget (med stor F) – ikke er et hvilket som helst farget tøystykke, selv om vi dessverre også i år trolig kommer til å se folk (og særlig firmaer) som ikke tar hensyn til dette. Les Respekt for flagget fra juni 2017.

֎֎֎

Fra <NRK Dagsrevyen 11,05.2021.

Vv 3: Opprør. Ved gamle E-134 i Hjartdal står et veiskilt som peker mot «Bondeopprør». Ifølge flere nyhetssendinger har opprøret nå spredt seg. Noen av opprørerne har lagt ut på langtur med traktor, og over hele landet sitter nå nidkjære ligningsfunksjonærer og noterer registrerings-nummer på traktorer som er filmet i reportasjene, for så senere å saumfare kjøreregnskapet til de bøndene som krever fradrag for traktordrift.

֎֎֎

Vv 4: Surt jungelord. Begynn dagen med et smil og bli ferdig med det (W. C. Fields, amerikansk skuespiller og komiker).

֎֎֎

Aftenposten 10. mai 2021.

Vv 5: Bilteknikk. Flere politiske partier er nokså på jordet når det gjelder bil. MDG (Miljøpartiet De Grunne / Gale / Griske) vil være blokkuavhengige, fordi partiledelsen bare bruker tråsykkel, og den har som kjent ikke motorblokk. Fremskrittspartiets landsmøte sa ja til elbil-fordeler (jfr. klippet til høyre), åpenbart uvitende om at en el-bil ikke har noen fordeler, som riktignok er en viktig elektrisk komponent i en bensinmotor.

֎֎֎

Overskrift i Aftenposten 10. mai 2021.

Vv 6: Vold. Hvis Norge kommer på banen, blir det nok en helt annen dreis på volden i Colombia. Kan dette være en inntektsmulighet for Ullersmo-avdelingen med høy sikkerhet?

֎֎֎

NRK Dagsrevyen 10. mai 2021.

Vv 7: Hæ? Man skal være godt inne i statistikk og/eller NRKs politisk korrekte terminologi for å skjønne rettelsen (eller er det en presisering?) ovenfor.

֎֎֎

Vv 8: Baby. Lederen – eller hva de nå kaller det – av MDG (Miljøpartiet De Grunne / Gale / Griske) fikk en datter i slutten av april, meldes det, og bloggen gratulerer. Noe bilde av den nyfødte har jeg ikke funnet, men nedenfor er barnets mor, Une Bastholm, avbildet foran partilogoen.

Une Bastholm fikk nylig en datter, og er ellers leder og stortingsrepresentant for Miljøpartiet de grunne.

(Innlegget ble påbegynt 13.05.2021 og fullført 13.05.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no