Tilbakeblikk 12.02.2021

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Nina Karin Monsen fyller år (29.05.2020) 
En ny barnelov er under utredning. Jeg har ikke sett Nina Karin Monsen uttrykke noen mening om utkastet, men tror ikke hun er grunnleggende uenig i det som kommer frem i Resett-artikkelen Sp-politiker om ny barnelov: – Så lenge man har eggstokker er man ikke en mann eller meningsytringen samme sted, En mor er en mor, ikke en «fødeforelder» – og det er helt vanvittig at vi i det hele tatt må si det. Maria Zähler, som har skrevet den siste, har solid bakgrunn for å mene noe om dette.

Klimajus eller klimapolitikk? (01.01.2021)
Som nevnt mot slutten av innlegget det er lenket til ovenfor, undrer jeg meg over sammenhengen mellom menneskeskapt CO2 og CO2-innholdet i atmosfæren. Document undrer seg ikke, men tviler på om det er noen sammenheng, og formidler tvil og kritiske synspunkter i artiklene Kinesisk studie viser at solflekk­aktivitet kan ligge bak klimaendringer og Ingen land bruker mer på «grønn omstilling», likevel hevder ny rapport vi er verst i verden.

(Innlegget ble påbegynt 12.02.2021 og fullført 12.02.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no