Tilbakeblikk 06.09.2019

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Ekstra: Jesus er i naboens hage! (30.08.2019)
Jesus har nå fått selskap. I tillegg til Erlend Berges fotografier fra norske bedehus kan man se Det norske biblioteket (fotograf Jo Straube) og Andreas Swanes fotografier av “forlatte og gufne steder”. Klikk på bildet til høyre for å lese mer.

.

.

.

.

Migrantruter sør for Middelhavet (23.08.2019)
En av lenkene var til Resett-innlegget Hva om Norsk Folkehjelp etablerer asylmottak i Afrika?. Under opprydding i arkivet fant jeg også Gunnar Kopperuds innlegg Mottak i Afrika – 10 spørsmål i Dagsavisen.

28 prosent uten tillit til barnevernet – med god grunn (20.03.2018)
Jurist mener alvorlig svikt i barnevernet må føre til en barnevernskommisjon er overskriften i Resett, der John M. Johansen refererer Geir Kjell Andersland, som er barnerettsjurist, tidligere fylkesnemndsleder og regiondirektør i Barne-, ungdoms- og
familieetaten.

Hvordan blir den norske valgdebatten? (19.11.2016)
I bloggens første utgave brukte jeg Tone Tellevik Dahl, som da var Oslo-byråd for oppvekst,som det ene eksempelet på det jeg syntes var lite heldige karakteristikker av motpartens synspunkter. Overskriften hennes var Nye skoleløgner fra Høyre. Hennes etterfølger, Inga Marte Thorkildsen, velger samme stil i år, med overskriften Høyres skolebløff. Men hun bruker nesten halve innlegget til å skrive om SVs  (og muligens byrådets) skolepolitikk.

(Innlegget ble påbegynt 04.09.2019 og fullført 04.09.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no