Sandviksbukta i fremtiden

Fra høringsmøtet om Sandvika i Formannskapssalen 18. april.

Tirsdag 18. april var det høringsmøte i Formannskapssalen i Sandvika om planene for Sandvika i nær og noe fjernere fremtid. På talerlisten sto syv personer som hadde forhåndsmeldt seg, én av dem var jeg. Mitt anliggende var planene om å fylle deler av Sandviksbukta med stein (omtalt her i bloggen 8. april), en ide jeg synes bør begraves snarest. Her er mitt høringsinnlegg – det jeg sa (innlest etter møtet) og mine 16 illustrasjoner:

Sporene skremmer når det gjelder Bærums politikere og Sandvika. Det klareste eksempelet er Løkketangen. Ni tusen bæringer skrev under på opprop om å bevare trehusbebyggelsen der. Men Løkketangenhusene ble revet og erstattet av det bygningskomplekset som står der nå. Da jeg var med på å å lage utstilling om Løkketangen i Sandvika museum Lofthe, ble det nokså åpenbart for meg at noen i det politiske miljøet ville rive Løkketangen, uansett. Som jeg sa først i høringsinnlegget mitt, aner jeg noe liknende i planene om å fylle Sandviksbukta med stein.

Ni tusen underskrifter hjalp ikke for Løkketangen. Dette er et enda større inngrep i Sandvika. Jeg oppfordrer alle som mener det bør stanses, om å si fra og tll å dele dette innlegget (klikk på Del nedenfor. Høringsfristen er ute, men ingen vedtak er gjort.
___________________________________________________________________________

Share
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Når du trykker på knappen “Publiser kommentar” nedenfor,
blir kommentaren sendt til Torgeir, som senere legger den ut her.