Fortreffelig flause-forsikring

Blid-ting – kategori-betegnelsen på dette innlegget – er inspirert av kategori-betegnelsen biting, som er omtrent det motsatte. Men i innlegg som er merket blid-ting, bites det ikke. Dette handler om noe ekstra positivt, gjerne litt uventet.
___________________________________________________________________________

Når dette innlegget plassert i kategorien «blid-ting», er det ikke et tegn på svekkede sjelsevner hos bloggeren, selv om det er andre uke på rad denne kategorien brukes. Men kategoriplasseringen er velbegrunnet, for jeg har hatt veldig hyggelig kontakt med forsikringsselskapet If etter min feilfyllingsflause på Notodden i mars.

Langt om lenge fikk jeg somlet meg til å undersøke om jeg kunne få igjen noen av utgiftene etter feilfyllingsflausen, og oppdaget at bilens kaskoforsikring dekker feilfylling. Da jeg fylte ut skademeldingen på nett, dukket det opp et spørsmål om det var andre utgifter enn verksted knyttet til saken, og jeg førte opp drosje fra Notodden til Rauland, der mitt nærvær var avtalt og nødvendig. Jeg regnet ikke med å få dekket drosjen, og fikk en e-post som i grunnen bekreftet det, men der det ellers sto:

«Basert på et langvarig og godt kundeforhold, har vi likevel besluttet at vi denne gangen vil dekke dine utlegg til taxi.»

Basert på flere tilsvarende opplevelser anbefaler jeg at bloggens lesere snarest flytter alle sine forsikringer til If.
(Innlegget ble påbegynt 11.05.2021 og fullført 11.05.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no