Expert på manglende kundeservice (del 2)

I forrige utgave av bloggen fortalte jeg om min erfaring med såkalt “kundeservice” hos elektrokjeden Expert.

Kort repetert: Min nye PC sluttet å virke, og jeg leverte den til reparasjon der jeg hadde kjøpt den, hos Expert Slependen. Det viste seg at harddisken var ødelagt. Skaden skjedde i garantitiden, likevel måtte jeg  betale for ny installasjon av Windows, som hadde forsvunnet som følge av den ødelagte harddisken. Jeg mente jeg ikke skulle betale, og sendte e-post til Experts kundesenter, der jeg ba om tilbakebetaling eller en forklaring på hvorfor jeg skulle betale. Etter ni e-poster og én telefonsamtale hadde jeg i forrige utgave av bloggen ikke fått noe svar.

Denne uken har jeg fått tre nye e-poster, men fortsatt ikke noe svar på det jeg spør om. Men jeg kan føye et nytt navn til listen over de jeg har hatt kontakt med hos Expert om en sak som gjelder det svimlende beløp (for Expert) på 690 kroner. Listen omfatter (hittil) disse navnene:
Expert kundeservice:
– Aleksander
– Jonathan
– Caroline L (to e-poster og en telefon til meg)
– Erik
Expert Slependen:
– Jonas Bjørnstad Husmo (varehussjef)

Erik er det nye navnet på listen  (du må bli varehussjef hos Expert før du får etternavn). Utrolig nok ber han meg om å skrive en e-post der jeg gjentar det som står i den e-posten han svarer på!

De som blir omtalt i denne bloggen, særlig de som får kritisk omtale, blir varslet om det pr. e-post. Derfor sendte jeg etter første del av Expert-føljetongen melding til Experts markedssjef. Hun har ikke svart eller kommentert, så da går jeg ut fra at saksbehandlingen er etter Expert-håndboken.
___________________________________________________________________________

Share
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Når du trykker på knappen “Publiser kommentar” nedenfor,
blir kommentaren sendt til Torgeir, som senere legger den ut her.