Ekspasient-journal 2

I midten av mars ble jeg plutselig pasient på Bærum sykehus, GSR-avdelingen (Geriatri, Slag, Rehabilitering) og var deretter en ukes tid  beboer på Lønnås bo- og behandlingssenter. Begge steder anbefales for de av bloggens lesere som eventuelt råker ut for det samme som jeg: et lite drypp som trengte kyndig behandling etterfulgt av trening. Jeg ville gjort det enklere for helsevesenet om jeg ikke hadde henlagt mitt uhell til perioden med corona-unntakstilstand , og siden jeg hadde vært forkjølet et par uker før dryppet og hostet under en av undersøkelsene, fikk jeg med  på kjøpet en tur innom sykehusets infeksjonsavdeling, der jeg ble testet og erklært fri for corona-virus pr. 19. mars før jeg havnet der jeg rettelig hørte hjemme (geriatri).  Siden jeg nå har vendt hjem og klarer meg bra på egen hånd, anser jeg meg som eks-pasient. Men jeg har fritatt meg selv fra vaktmesterarbeid på eiendommen inntil videre… Opphold på sykehus og sykehjem avføder mange tanker hos en gammel mann. Andre blogginnlegg knyttet til dette:
Tillit til helsevesenet? (06.03.2020)
Helsevesenet slår tilbake: Jeg ble TVANGSINNLAGT (26.03.2020)
Jag trodde änglarna fanns …(03.04.2020)
Pasientjournal (03.04.2020)
Ekspasient-journal 1 (10.04.2020)

___________________________________________________________________________

Øya Mogador ligger utenfor den marokkanske byen Essaouira. Klikk på kartet for å se det i Google maps.

Mogador er en øy utenfor kysten av Marokko, noe jeg fant ut etter å ha begynt med “sjørøverlapp” over mitt beste øye, for  å tvinge meg til å bruke (og dermed trene) muskulaturen rundt det dårligste. Jeg er for gammel til å ha noe forhold til kaptein Sabeltann (han med Skatteetatens oppsang), men kom i tanker om kaptein Sortebill (fra femten hundr’og fjorten) og den spanske gull-fregatten som ble røvet ” vest for Mogador”. Og slik vandrer tankene hos en som har blitt bortskjemt både under behandling på Bærum sykehus og under opptrening på Lønnås bo- og behandlingssenter, og

Bloggeren fotografert på gårdsplassen hjemme (piratkopi). Bildet er gjengitt omtrent slik verden for tiden tar seg ut for bloggeren, som lar bilen stå.

deretter hjemme med to gode venner (“sjåføren” og “kokka”) på besøk.
Tankene vandret mens jeg var pasient også. Da ynglet jeg ideer til forbedringer av et tilbud det ikke var noen grunn til å klage på.

.

(Innlegget ble påbegynt 17.04.2020 og fullført 17.04.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no