Bitte-bitte-lille julaften

I dag er siste vanlige hverdag før jul, og selv om jeg – som den hedning jeg er – ikke feirer jul, preger julen denne tiden på året. Det er ikke til å unngå, og det har vart en stund, som mine mange kritiske ytringer om julehysteri har vist.

Men selv en hedning ser noe godt i julefeiringen. Det er tiden for å dele samvær med “flokken”, enten det nå er familie eller venner. Min tradisjon har likevel etter hvert blitt å tilbringe julaften alene, i et hjem som er fritt for julepynt, og det er jeg godt fornøyd med.

Fra min hedninghule sender jeg ønsker om fredelig jul til denne bloggens lesere og til dem som har gitt meg inspirasjon til å skrive innlegg. Som “julekort” velger jeg igjen Vitae lux  illustrert med bilder tatt fra mitt eget kjøkkenvindu.

(Innlegget ble påbegynt 19.12.2018 og fullført 19.12.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no