Alternative fakta – uke 52___________________________________________________________________________

Budstikkas nettavis 16.12. 2017

AF-1: Utrygge bibliotek: Forrige uke skrev jeg om mine bibliotek. Oppslaget i Budstikka har ingen sammenheng med det innlegget.

.

.

.

.

.

.

oooOOOooo

AF-2: Barnefattigdom: Popidolene Marcus og Martinus har mange tilhengere, men tydeligvis liten inntekt, siden de må gå med fillete bukser også når de opptrer.

oooOOOooo

AF-3: Dyrebeskyttelse: I NRKs Dagsrevyen 21 – Norge i dag fortalte Øyvor Bakke nylig at det blir forbudt å sette ut ender for jakt. For å beskytte de avbildede endene mot eventuell ulovlig jakt der de

holder til, ble filmen sendt speilvendt. Men han som lager tekster hadde ikke fått beskjed, så han skrev “Ulefoss” øverst til venstre i bildet.

oooOOOooo

Fra nettavisen Resett.no

AF-4: Sportslig aktivitet: Ifølge Wikipedia tar Resett sikte på å «fremstille saker fra en annen vinkel enn etablerte massemedier, samt få frem sakene som massemediene ikke ønsker å dekke». Dette gjelder også sportsdelen, der avisen tydeligvis har et utvidet syn på hva som går inn under begrepet “sport”. Men den har nøyd seg med å vise bilde av sportens innledende fase.

oooOOOooo

AF-5: Kundeservice: Jeg er ikke troende, men tror likevel at det finnes et eget sted i helvete for svært mange som er tilknyttet det som ofte misvisende kalles “kundeservice”.

Klikk på tegneserien for å se den i leselig størrelse.

Tegneserien illustrerer fenomenet godt. Kanskje Bachstadgutanes holdning er den rette?

(Innlegget ble påbegynt 26.12.2017 og fullført 28.12.2017)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no