Alternative fakta – uke 37___________________________________________________________________________

Blommenholm barnehage på epleplukking.

AF-1: Barnehage på eplehøsting: Tirsdag denne uken var Blommenholm barnehage på besøk her på bruket for å plukke epler. Da de kom, forsvant skyene og solen strålte. En av posene med epler ble presset slik at jeg fikk øvd meg til epleplukkedagen i dag, og slik at barna fikk kortreist drikke til maten. Velkommen igjen neste år!.

oooOOOooo

Reklameavisene lengst til venstre er fra Power (tidligere Expert). De egner seg ypperlig til å dekke gulvet med når man skal male møbler.

AF-2: Beskyttelse mot malingsøl: Expert-kjeden har som kjent skiftet navn til Power etter min kontrovers med dem på senvinteren (her i bloggen 01.04 og 08.04). Om de har blitt noe bedre på kundebehandling, vet jeg ikke. Men det er kanskje i et forsøk på å blidgjøre meg at de lager reklameaviser i dobbelt så stort format som konkurrentene. Ypperlig til å dekke gulvet med når man skal male møbler innendørs!

oooOOOooo

Inngangen til Menybutikken i Helgerudgården.

AF-3: Meny Helgerudhallen: I slutten av april fortalte jeg om hun som tilsynelatende sonet en dom som kassemedarbeider i Meny Helgerudhallen (Brysom kunde her i bloggen) . Kanskje har hun sonet dommen ferdig, i hvert fall har hun ikke vært å se på en stund. Nå er det smil og hyggelig prat i kassen, og da jeg spurte etter bananesker til å plukke epler i, fikk jeg 17 stykker!

.

.
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventelt legger den ut her.
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no