Alternative fakta – uke 24


___________________________________________________________________________

AF-1: Ikke-politiker: Bonde Håkon Marius Kvæken ble intervjuet i NRK Dagsrevyens hovedoppslag torsdag om at bøndene i stor grad er med på nedbygging av dyrkbar jord. Han kommer ikke til å bli politiker, for han svarte på det han ble spurt om, og han svarte ærlig. Kanskje er det nettopp slike folk vi bør ha som politikere?

oooOOOooo

AF-2: Frastøtende bil: En av fordelene med å kjøre en stor bil er at andre biler holder seg unna. Det har jeg nå sett ved tre parkeringer siste uke, én ved Henie-Onstad kunstsenter på Høvikodden og to ved Kiwi på Kjørbo.

   

oooOOOooo

AF-3: Posten nok en gang: Fot tredje uke på rad inneholder denne bloggen noe om posten. Forrige gang kunne vi lese om teknologisk tyrrani fra Postens side. Uken før var temaet digital porto, belyst av NRK Dagsnytt. I dag bekrefter Postens pressesjef John Eckhoff gjennom NRK Dagsrevyen-21 at digital porto er begrenset til bare tre typer forsendelser:

oooOOOooo

AF-4: Rosende Trump-omtale: Den sittende presidenten i USA får mye pepper. Men ikke fra Kjell Jakobsen i Morgenbladet. Slik er hans karakteristikk gjengitt i Dagsavisen: “Donald Trump er ingen fascistisk fanatiker, men snarere en statsmannskunstens Olga Marie Mikalsen.” Her er Olga Marie Mikalsen (1915-2006) i en TV-reklame for Solo:

___________________________________________________________________________

Share
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Når du trykker på knappen “Publiser kommentar” nedenfor,
blir kommentaren sendt til Torgeir, som senere legger den ut her.

Share