Tilbakeblikk 21.06.2019

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Plagsom ufølsomhet fra myndighetenes side (14.06.2018)
Saken var plassert som en NTB-notis blant en del andre nyheter i Aftenposten: Stanser nattransport av eldre på sykehus. Jeg får en følelse av at det ville fått større oppmerksomhet om det hadde handlet om innsatte i fengsel eller utviste asylsøkere,

Er 25 % av denne bloggens lesere rasister? (31.05.2018)
FAFO har nå trukket tilbake rapporten som lå bak spørsmålet i overskriften. Dermed er to av de fire spørsmålene jeg stilte mot slutten av innlegget, besvart. Disse to gjenstår:
1.  Hvorfor ble ikke dette (svakheten i spørsmålsformuleringen) ___oppdaget før undersøkelsen ble offentliggjort? Når forskere får ___overraskende resultater (Tyldum ga uttrykk for det i NRK-___intervjuet 20. mai), er det vanlig å ta en ekstra kontroll for å ___avdekke eventuelle feilkilder.
4.  Kommer de forskrekkede damene Trommald, Bjurstrøm og Skei ___Grande til å innrømme at de har uttalt seg på sviktende grunnlag?

Langsets fuglekasse sender nesten direkte (12.04.2018)
“Direkte”-sendingen er over for i år. Siste fuglebesøk i kassen var 17. juni, og da hadde det gått fem dager siden forrige besøk. En blåmeishann  begynte å bygge rede i april, og hadde med seg én hunn på visning. Det førte ikke frem, og etter en stund overtok fluesnapperen arenaen – uten å ha bidratt til redebyggingen i det hele tatt. To-tre ganger har det vært en fluesnapperske inne for å se på, men heller ikke dette har gitt resultat. Ifølge bloggens internasjonale ekspertise er det ikke uvanlig at en fuglekasse blir stående uten beboere det føste året. Så nå skrur vi av kameraet, og setter det bare på en gang imellom for å se om det har skjedd noen forandring inne i kassen. Lenken til fuglekassen i venstre kant av bloggen blir stående inntil videre, Der finner man klipp av begivenheter i den perioden det har vært gjort opptak.

(Innlegget ble påbegynt 19.06.2019 og fullført 19.06.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no