Tilbakeblikk 07.02.2020

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Ukens biting: Egen skatt på NRK-“kvalitet” (31.01.2020)
Slik jeg pleier, sendte jeg melding til de som var omtalt i innlegget ovenfor. Det resulterte i svar fra Carina Berge, leder for NRK Publikumsservice. Svaret inneholdt en grundig forklaring på det jeg har spurt om. Men jeg synes det er unødvendig tungvint at jeg får svar først når jeg spør femte gang i form av et blogginnlegg.
Ellers konstaterer jeg at NRK bevisst har valgt ikke å la programinformasjon følge lydfilene, og at NRK mener jeg bør velge andre podcastløsninger enn den jeg er fornøyd med (minner om innføringen av DAB). For meg blir konklusjonen å velge bort det meste av NRKs podcaster.
Den løsningen NRK karakteriserer som “nesten utdatert”, er den som BBC bruker. BBC klarer også å bruke et filnavn som f.eks. FromOurOwnCorrespondentPodcast-20200125-SalviniAndTheSardines, der jeg får de opplysningene jeg trenger om innholdet. NRK har bevisst innført filnavn som f5c523b2-1771-403c-bd7e-e5e2fee54f61_0_ID192MP3, helt ubegripelig for publikum, men fint for NRKs statistikksystem ifølge e-post fra podcastsjefen.

Hurra for EU! (25.03.2017)
I dag er det 28 år siden Maastricht-traktaten (Traktat om den europeiske union) ble undertegnet av de daværende EU-medlemmene. Om det er foranledningen til Bernt Hagtvets kronikk Storbritannia ut, Norge må inn i Aftenposten mandag denne uken, vet jeg ikke. Men han gir i hvert fall en rekke gode grunner til at jeg kommer til å stemme ja til norsk EU-medlemskap også ved neste folkeavstemning – hvis jeg lever så lenge.

(Innlegget ble påbegynt 06.02.2020 og fullført 06.02.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no