Ønskeliste og en flytur

En uke før julaften må det være tillatt å komme med en ønskeliste uten å bli regnet med blant de som hører hjemme i det tidligere blogginnlegget  I denne hysteriske førjulstid (desember 2017). Der fremfører Odd Børretzen sin Handelsstandskantate, med bl. a. denne gaveideen: «Til ham som har alt: Kjøp en bordkvern til maling av livets salt.»

Selv ønsker jeg meg nye abonnenter til bloggen. Det er en gave som også passer for ham (eller henne) som har alt, og som gjerne kan tilhøre seniorstanden. Alt om gaveabonnement står under den blå etiketten «Velkommen som abonnent!» til venstre for denne teksten.

Ellers merker jeg meg at det i dag er 86 år siden det tomotors passasjerflyet Douglas DC-3 (propelldrevet) ble fløyet for første gang. Jeg tror det var et SAS-fly av den typen som brakte meg fra Fornebu til Bardufoss da jeg skulle til Setermoen for å avtjene de siste tre månedene av førstegangstjenesten. Jeg var eneste passasjer, og følte meg som et vektig bidrag til luftfarten da flyvertinnen ba meg sette meg lenger fremover i flyet «på grunn av vektfordelingen». Slik var det ikke ved hjemreisen etter dimisjon, da var flyet (en DC-9?) fullt av glade gutter Leaving on a Jet Plane.

(Innlegget ble påbegynt 14.12.2021 og fullført 14.12.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no