Virtuell virkelighet 23/21

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.
___________________________________________________________________________

Vv 1: Medisinsk jungelord. Hvis du er over 60 og våkner i din seng en morgen uten å ha litt vondt et sted, er du antakelig død.

֎֎֎

Kvikk Lunsj har inspirert flaggene i land som Iran og Pride.

Vv 2: Fargerike flagg. For noen uker siden ble det dokumentert her i bloggen at Kvikk Lunsj har hatt innflytelse på tyrkisk innenrikspolitikk. Nå viser det seg at sjokoladen også gjenspeiles i flaggene til landene Iran og Pride .

֎֎֎

Vv 3: Katalog. Telefonkatalogen er en ikke-eksisterende trykksak, men den utkom tidligere i millionopplag – i Norge!. Som sangtekst er ordet ideelt, og kan i melodien nedenfor erstattes av andre ord som kanskje er mer aktuelle. Forslag mottas gjerne!

֎֎֎

Document 18. juni 2021. Klikk for å lese.

Vv 4: MDG 1. MDG (Moropartiet de Grunne/Gale/Griske) er som kjent blokkuavhengige, slik man nylig har sett i Oslo, der ingen av partiets politikere i mistillitssaken brukte motorblokk i sin argumentasjon. Partiet skal fortsatt delta i styringen av hovedstaden, noe Document i oppslaget ovenfor bl.a. beskriver slik: «Oslo har havnet i den underlige situasjon at byens myndigheter faktisk saboterer hverdagen for sine egne innbyggere, fremfor å gjøre den lettere. Politikerne er blitt folkets fiender.»

֎֎֎

Document 21. juni 2021. Klikk for større bilde.

Vv 5: MDG 2. Sist i nettavisen Document står en samling lenker til nye og eldre saker. Der kan jeg ha feillest, men med MDG (… de gale) er det ikke lett å vite.

 

֎֎֎

Resett 20. juni 2021. Klikk for å lese.

Vv 6: Snever politikerhets. Bloggeren er kanskje et lite hakk mer begeistret for Lan Marie Nguyen Berg enn det Einar Hammer i Resett er. I innlegget til høyre gir Hammer uttrykk for sin manglende begeistring.

֎֎֎

Vv 7: Bred politikerhets. «Tøffe gutter bruker kjole,» står det på T-skjorten (eller er det en kjole?) som Erna Solberg holder opp. Resett har plassert dette ved siden av et bilde der Lan Marie Nguyen Berg viser hvor fornøyd hun er med Raymond Johansens fine, blå kjole.

֎֎֎

Resett-lenke 20. juni 2021.

Vv 8: Dannet bergensdame. I oppslaget til høyre tror jeg Resett er på ville veier. En dannet bergensdame fra Kalfaret ville aldri finne på å kalle Jonas Gasj Tøre og Trygve Slagsmål Vedum for mutanter.

,

֎֎֎

Vv 9: Sport. Mer enn fire år etter at Arne Holes avgang ble bekjentgjort i Aftenposten, står heldigvis hans ukentlige spalte Hole in one fortsatt i avisen hver lørdag, og er en av bloggerens sentrale kilder til nytt fra sportens verden. Sist lørdag skrev han om det tilstundende fotball-VM (som Norge ikke skal boikotte – kanskje det norske laget blir verdensmester!), og skisserer muligheten for et alternativt VM, med kamper bl.a. på Kalvøya.

Aftenposten 20. juni 2021. Klikk for å lese.

(Innlegget ble påbegynt 23.06.2021 og fullført 23.06.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no