Virtuell virkelighet 14/21

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.
___________________________________________________________________________

Aftenposten 13. april 2021.

Vv 1: Vaksine 1. Etter at jeg ble fullvaksinert, drysser det så mye antistoffer rundt i min ringe bolig at jeg må ha støvsugeren stående fremme hele tiden.

֎֎֎

Document 19. april 2021. Klikk for å lese.

Vv 2: Vaksine 2. Det er visst mye corona-smitte i Sverige. Ikke rart, når landet holder seg med en smittesjef.

.

.

.

.

.

.

֎֎֎

Vv 3: Ungdomsfyll. Budstikka sjenerer seg ikke for å bringe bilde av den overstadig berusete 14-åringen som ble tatt hånd om på Kadettangen.

 

֎֎֎

Klipp fra NRKs nett-TV-sider. Klikk for større bilde.

Vv 4: Ringvei. Sagene ring var en gang navnet på en trikkelinje i Oslo. Senere kom Ring 1, Ring 2 og Ring 3, som er ringveier rundt Oslo sentrum. Ring 175. som er stengt på bildet, ligger nok etter nummeret ganske langt fra sentrum, og dlik ser det også ut på bildet. Med slik kjøreavstand er det ikke rart at det blir hektisk for politiet.

֎֎֎

Resett 20. april 2021. Klikk for å lese.

Vv 5: Fengsel. De som liker å bestemme over andre, har nå en unik sjanse, ifølge Resett. Artikkelen om muligheten for fengselskjøp gir alle nødvendige opplysninger om beliggenhet, pris m.m. Men regn ikke med at banken gir boliglån for å kjøpe dette.

֎֎֎

Resett 15. april 2021.

Vv 6: Kurs. Aftenposten, som er en papiravis, har stadig annonser om vinkurs. Resett er en nettavis, og annonsen der (ovenfor) er selvsagt for digital rus-undervisning (Resetts lesere setter pris på klar tale).

֎֎֎

Vv 7: Ex-politiker 1. En av fotballsparkerne på det engelske laget Newcastle har nesten samme etternavn som en tidligere norsk statsminister. Da blir det selvsagt litt mye å holde styr på for en stakkars sportskommentator.

֎֎֎

Resett 19. april 2021.

Vv 8: Ex-politiker 2. Fotball og navn på tidligere politikere hører tydeligvis sammen. Dagfinn Høybråten fikk oppnavnet «Ayatollah Høybråten» etter å ha foreslått og fått vedtatt «røykeloven» (det er egentlig en lov mot røyking), og nå har en fotballsparker med likelydende etternavn fått unngjelde for navnelikheten, ser det ut som.

֎֎֎

Vv 9: Kirurgisk.Det kan være mange grunner til at pasienten får totalbedøvelse ved et kirurgisk inngrep.

(Innlegget ble påbegynt 22.04.2021 og fullført 22.04.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no