Upubliserte kommentarer til bloggen

Hver gang jeg åpner blogg-programmet på PC’en, lyser det mot meg at et antall kommentarer ikke er publisert. Det har samlet seg opp noen titall slike i løpet av bloggens historie, og de er min konstante dårlige samvittighet, for jeg har heller ikke svart kommentørene (er det et riktig uttrykk?) og forklart hvorfor deres kommentarer tilsynelatende har forsvunnet. For kommentarer til bloggen vil jeg jo gjerne ha!

Felles for mange av de upubliserte kommentarene er at de er rettet til min person, og /eller at de ikke inneholder utdyping av det jeg har skrevet. Jeg har ikke noe imot å bli tiljublet, men er for beskjeden til å offentliggjøre jubelen. Motsigelser, derimot, blir nokså sikkert publisert så snart som mulig. Mer om kommentarer står under«Om denne bloggen på menylinjen øverst. Eller hva med et gjesteinnlegg (se samme menylinje)?

For å lette min dårlige samvittighet, har jeg tenkt å sende teksten i dette innlegget som e-post til de som har sendt kommentarer som ikke har blitt publisert. Samtidig ber jeg om unnskyldning.

Kommentarer til bloggen sendes ved å klikke på lenken Kommenter dette innlegget, skrive inn kommentaren i feltet nederst under «Legg igjen en kommentar» og klikke på knappen «Publiser kommentar», For sikkerhets skyld står også en e-postadresse i forklaringen over innskrivingsfeltet. Heretter skal jeg prøve å kvittere for alle kommentarer så snart de er mottatt.

(Innlegget ble påbegynt 11.02.2021 og fullført 11.02.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no