Talentløs telefonterror fra Santander Consumer Bank

De siste tre ukene er jeg blitt oppringt 20 – tyve! – ganger av Santander Consumer Bank, som jeg ikke har noe kundeforhold til. Men jeg har ikke snakket med banken. Det skyldes at samtalen blir brutt etter fire ring på min telefon, og da har jeg ikke rukket å svare. Det er dette jeg kaller telefonterror.

Det talentløse ligger i at det å ringe mitt mobilnummer er den eneste måten Santander prøver å komme i kontakt med meg på. Jeg har også fasttelefon, og når jeg googler navnet mitt, er både postadresse og denne bloggen blant de øverste svarene. Om Santander hadde kjent til disse alternative måtene for kontakt, burde jeg hørt noe i løpet av tre uker. I stedet har jeg fått to tekstmeldinger fra banken om at de har forsøkt å kontakte meg, og hvor de ber meg ringe tilbake. 

Jeg har ikke ringt tilbake. Jeg går ut fra at dette er en eller annen form for salgstelefon (selv om mitt mobilnummer er reservert mot telefonsalg), og jeg er spent på hvor lenge de har tenkt å holde på. Fortsetter det for lenge, burde jeg kanskje ringe bankens daglige leder eller styreformann (Brønnøysundregisteret har navnene) og spørre hva som er så viktig. Jeg ringer da helst sent fredag eller lørdag kveld. Eller kanskje jeg burde snakke med en av de 31 personene som – ifølge opplysningstjenesten 180.no – “bor” i postboks 177 på Lysaker, Santanders postboks. Vi får se. Videre utvikling av interesse blir rapportert her i bloggen.

Dagsavisen 8. september 2018. Klikk for å lese.

Akkurat i denne saken ser det ellers ut som Lars West Johnsen i Dagsavisen og jeg har samme interesser, men ulik motstander.

.

.

.

.

(Innlegget ble påbegynt 11.10.2018 og fullført 11.10.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no