Pasientjournal

I midten av mars ble jeg plutselig pasient på Bærum sykehus, GSR-avdelingen (Geriatri, Slag, Rehabilitering) og var deretter en ukes tid  beboer på Lønnås bo- og behandlingssenter. Begge steder anbefales for de av bloggens lesere som eventuelt råker ut for det samme som jeg: et lite drypp som trengte kyndig behandling etterfulgt av trening. Jeg ville gjort det enklere for helsevesenet om jeg ikke hadde henlagt mitt uhell til perioden med corona-unntakstilstand , og siden jeg hadde vært forkjølet et par uker før dryppet og hostet under en av undersøkelsene, fikk jeg med  på kjøpet en tur innom sykehusets infeksjonsavdeling, der jeg ble testet og erklært fri for corona-virus pr. 19. mars før jeg havnet der jeg rettelig hørte hjemme (geriatri).  Siden jeg nå har vendt hjem og klarer meg bra på egen hånd, anser jeg meg som eks-pasient. Men jeg har fritatt meg selv fra vaktmesterarbeid på eiendommen inntil videre… Opphold på sykehus og sykehjem avføder mange tanker hos en gammel mann.Andre blogginnlegg knyttet til dette:
Tillit til helsevesenet? (06.03.2020)
Helsevesenet slår tilbake: Jeg ble TVANGSINNLAGT (26.03.2020)
Jag trodde änglarna fanns … (03.04.2020)
Ekspasient-journal 1 (10.04.2020)
Ekspasient-journal 2 (17.04.2020)

_______________________________________________________________________
Da jeg forlot Bærum sykehus, fikk jeg med meg min epikrise. Der står det mye morsomt, bl. a. dette: “Synger tenor med tre kvinner som kommer til ham en gang per uke”. I og for seg riktig, men en pussig beskrivelse av den lille sanggruppen som har holdt på siden 1984, tidligere med større besetning, bl.a. to basser og en tenor/pianist.

Ellers har jeg i stor grad etterfulgt Margrethe Munthes ord

og jeg gjentar gjerne takken til alle som har sendt meldinger og på annen måte kommet med “oppmuntrende tilrop” etter at jeg ble pasient.

Skulle noen av bloggens lesere være så uheldige å bli utsatt for det samme som meg, et “drypp”, kan jeg på det varmeste anbefale behandling på Bærum sykehus, GSR-avdelingen, og trening på Lønnås bo- og behandlingssenter. Men ring 113 straks skaden har oppstått!

(Innlegget ble påbegynt 03.04-2020 og fullført 03.04-2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no