Nyttårsaften

Det er nyttårsaften, og som tradisjonen er, befinner jeg meg et sted i Telemark sammen med den faste gruppen fremtredende personer. Vi er garantert god mat (ingen har gitt noen garanti, men vi kjenner vertskapets kvalifikasjoner), det kan nok bli et innslag av quiz i løpet av kvelden, og ved årsskiftet er det kanskje fyrverkeri. Blir det ikke noe fyrverkeri på stedet, kan vi se det som settes opp i bygdas sentrale strøk, der vanlige folk bor.

Ved årsskiftet synes jeg det er naturlig å se seg tilbake, og da ser jeg et år uten store begivenheter for egen del. Jo da, jeg fylte 75 og markerte begivenheten med et arrangement som nok var et av årets høydepunkter, i det minste for fødselsdags-«barnet». Ellers har dagene gått rutinemessig. Her jeg holder til, er jeg omgitt av snille mennesker som passer på meg, og som til og med utfører mine vaktmester-forpliktelser (som bl.a. er å måke snø).

Det finnes flere stribukker enn bloggeren!

Bloggen har blitt ferdig hver fredag i år, og med unntak av den uken da internettkabelen ble kuttet av en gravemaskin, har abonnentene også fått sin ukentlige melding. Det lille jeg finner av statistikk, viser at bloggen blir lest, og det er hyggelig for en gammel mann. Derfor går den tradisjonelle hilsenen på årets siste dag særlig til bloggens abonnenter: Takk for det gamle!

(Innlegget ble påbegynt 29.12.2021 og fullført 29.12.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no