Hvor er brillene?

For ti år siden forsvant kjørebrillene mine (jeg brukte dem bare når jeg kjørte bil) like etter at jeg var kommet frem til den tradisjonelle nyttårsfeiringen. De dukket ikke opp igjen den dagen, til tross for hjelpsomme ord fra HM kong Harald i nyttårstalen:
«Det er bare når vi går i egne fotspor bakover, og leter med lys og lykte, at vi har mulighet til å gjenfinne nøklene vi mistet.»

Noen måneder senere ble brillene gjenfunnet da jeg var med på å tømme huset der nyttårsfeiringen hadde foregått (eieren skulle flytte). Brillene hadde falt ned bak sengebenken som var mitt natteleie, og der jeg ved ankomst nyttårsaften hadde lagt dem på toppen av ryggstøet.

En av dagene før siste nyttårsaften la jeg fra meg «databrillene», men hvor? Jeg finner dem ikke (jeg har ikke skjøvet dem opp i pannen!), og blogglesere med synske evner utfordres herved til å prøve seg. Innfatningen er som på lesebrillene:

Det utloves ingen dusør, men med databriller kan jeg kanskje oppdage – og rette – flere feil i bloggen enn nå.

(Innlegget ble påbegynt 19.01.2020 og fullført 19.01.2020)
Se også Tilbakeblikk 29.01.2021.

___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no