Alternative fakta – uke 25

 


___________________________________________________________________________

AF-1: Hemmelig: Ta det med ro, denne bloggen har ikke begynt med reklame for sminke. Annonsen til høyre sto i Aftenposten sist uke. Men er den ment for lesere i Norge? Det står ikke ett eneste norsk ord i hele annonsen. Prisene som er oppgitt, har ikke benevning og kan like gjerne være australske dollar. Faktisk inneholder annonsen heller ingen opplysninger om hvor man får kjøpt disse produktene. Kanskje den bare er en fargeprøve for Aftenposten?

oooOOOooo

AF-2: Varselskilt: Her er det veiarbeid og innsnevring av veien. Det er tydelig merket på hjørnet av Kinoveien og Rådmann Halmrasts vei i Sandvika. Hvorfor skiltene henvender seg til de som ikke har lov til å kjøre inn (skilt om innkjøring forbudt rett bak varselskiltene), er mer uklart. Men innkjørselsforbudet gjelder jo ikke syklister. I motsatt ende av gaten, der det er lov å kjøre inn, sto det ingen skilt om veiarbeid.

oooOOOooo

AF-3: Alternativ til ulvejakt: Ulven herjer i saueflokkene på Østlandet. Kanskje denne sauerasen fra KLM-trioen kan være løsningen?

oooOOOooo

AF-4: Sjekk forsikringen: Denne NTB-meldingen skal få stå uten kommentar. Men det kan være grunn til å sjekke hvilket selskap man har sine forsikringer i.

oooOOOooo

AF-5: Vask munnen din, Atle: Det er et sterkt barndomsminne at jeg fikk strengt tilsnakk av tante Gudrun fordi jeg brukte slike ord som Atle Bjurstrøm her gjør. Men ord slites vel i løpet av mer enn 50 år.

___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Når du trykker på knappen “Publiser kommentar” nedenfor,
blir kommentaren sendt til Torgeir, som senere legger den ut her.