Alternative fakta 37/20

___________________________________________________________________________

AF 1: Svensk jungelord. Alfabetets användning anar aporna aldrig.

֎֎֎

Plakat på heisdørene i Sandvika Storsenter

AF 2: Uhørt! “Blog style” står det under bildet på heisdøren på Sandvika Storsenter. La det være helt klart: Denne bloggeren ville ALDRI finne på å kle seg slik!

.

.

.

.

.

֎֎֎

Aftenposten 12. mars 2020

AF 3: Sykefravær. Blant folk som studerer arbeidsmiljø, har årsaken til at kvinner har høyere sykefravær enn menn, lenge vært et mysterium . Svaret sto på forsiden av Aftenposten 12. mars (beklager forsinkelsen!).

.

.

.

.

֎֎֎

Skjermdump fra Chromebook.

AF 4: Grottefest? Nett-TV ser jeg ved hjelp av en Chromebook.  Der fant jeg menyvalget “Fest”, og klikket selvsagt på det, men har foreløpig ikke mottatt noen invitasjon. Men kanskje… Det ligger jo en gammel tysk bunker i Løkkeåsen, på den andre siden av Sandvika.

.

.

.

.

֎֎֎

Frisørsalongens navn er utelatt på bildet, men tross påskriften nederst, er det ikke Trygg Hayden.

AF 5: Frisør. I lokalene som for lenge siden huset Sandvika Gjestgiveri (bedre kjent som “Geita”), har en frisørsalong flyttet inn. Der tilbys lærlinger til “rimligere pris”. Hvis husleien i de nye lokalene ikke er for tyngende, får salongen kanskje råd til en rettskrivingsordbok, ellers kan jeg anbefale Det Norske Akademis ordbok på nett – den er gratis. Hva er ellers vanlig pris for en lærling, og hva kan den brukes til? “Trygg salong” står det også; den salongen (Trygg Hayden) lå tidligere på Høvik, og ligger kanskje der fremdeles?

֎֎֎

Skjermdump fra min mobiltelefon.

AF 6: Dagdrøm. Som den nøkterne realist jeg er, har jeg – som bildet til høyre viser – slått av valget “Dagdrøm” på min mobiltelefon. Men kan noen oversette til menneskespråk det Sony forsøker å fortelle meg i teksten på skjermen?

.

.

.

.

֎֎֎

Resett-lenke 8. september 2020.

AF 7: Opposisjonsprat. Resett forteller, med utgangspunkt i en NTB-melding, om årsaken til de store demonstrasjonene i Hviterussland den siste tiden. Men hvorfor er hviterusserne så sinte over at Erna Solberg har snakket med Jonas Gahr Støre?

(Innlegget ble påbegynt 18.09.2020 og fullført 18.09.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no