Alternative fakta 15/20

___________________________________________________________________________

Klikk på bildet for å lese artikkelen fra Resett.

AF 1: MDG-stoff. En Resett-melding om MIljøpartiet de Gale i Bergen har vært i karantene siden slutten av februar. Som kjent har partiet programfestet fri omsetning av hasj.

.

.

..

oooOOOooo

AF 2: Praktisk utforming. Vitsetegneren Bizarro har en mulig fremtidig karriere som møbeldesigner.

 
Klikk på tegningene for å se teksten i leselig størrelse.

oooOOOooo

Transport bestilt på øyemål etter at bloggerren var tatt i rask besiktigelse.

AF 3: Passende transport. Bloggeren ble transportert hjem fra Lønnås bo- og behandlingssenter på det offentliges bekostning. Man kastet et blikk på meg og bestilte sporenstreks en minibuss…

oooOOOooo

Ukespakning med måltider.

AF 4: Nistemat. I bagasjen fra Lønnås lå niste i form av to ukesdosetter med piller. Frokosten består av seks piller av varierende størrelse, og da er jeg mett.
.

oooOOOooo

<Klikk på bildet fof å lese Resetts arrtikkel.

AF 5: Journalist-høydepunkt. Dagen er reddet for den journalisten som kan finne påskudd til å bruke et ord som “bæsj” i en tekst, kanskje til og med i en overskrift. Jeg trodde dette bare gjaldt i tradisjonelle medier, men også den alternative nettavisen Resett har hengt seg på tendensen.

oooOOOooo

AF 6: Skogbrannfare. Uansett hvilke vaskemidler som brukes til rengjøring av toalett, må utslippene renses, ellers øker skogbrannfaren (og kanskje også -moren). Det er EUs miljøbyrå som er bekymret for økte utslipp.

Ifølge EUs miljøbyrå og NTBs presentasjon kan utslipp (uspesifisert hva slags, men kanskje av urenset kloakk?) føre til flere skogbranner.

oooOOOooo

Klargjøring for åpning av Vinmonopolet et sted I Sør-Norge.

AF 7: Sprit-vakt. Besøk på Vinmonopolet har blitt en ny opplevelse under corona-unntakstilstanden. Sist jeg var der, sto jeg  i ekte polkø for første gang på mange år, det var uniformert vakt ved døren og man fikk gratis sprit i hånden straks man kom innenfor. Men prisene var uendret.

(Innlegget ble påbegynt 09.04.2020 og fullført 10.04.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no