Fire nye år … ?

I dag går denne bloggen inn i sin femte reelle årgang , fire år og én dag etter at  nr. 1, årgang 1 ble publisert (de offisielle årgangene følger årsskiftet, derfor er dette nr. 46 i årgang 5). I likhet med en USAnsk jevnaldrende av meg (med samme forbokstav i sitt etternavn som i mitt fornavn)tar jeg ikke hensyn til noen folkemening (jeg spør ikke engang), og det er min oppriktige hensikt å fortsette i fire år til, men for sikkerhets skyld har jeg satt et spørsmålstegn i overskriften.

Når jeg forbereder den ukentlige fredagsbloggen, leter jeg i tidligere utgaver for å finne en passende “ventebit”, som legges ut i begynnelsen av uken, og som gjerne har tilknytning til noe som kommer i ukens utgave. Da hender det at jeg kommer over noe jeg selv synes er godt skrevet, og selvros skal man lytte til, den er som regel ærlig ment … Et eksempel på noe jeg er fornøyd med, og der jeg fortsatt innestår for meningsytringen, er innlegget Dagsavisen kaller meg rasist fra oktober i fjor (funnet ved bruk av den gule “knappen” øverst til høyre,

Bloggen skrives av meg, men er åpen for innlegg fra andre (se Gjesteinnlegg i bloggen på menylinjen øverst). Når jeg skriver, har jeg ikke noen spesiell målgruppe i tankene, men jeg tror innholdet kanskje passer best for folk omtrent på min egen alder, dvs. med ansiennitet tilbake til midten av forrige århundre.

I motsetning til de fleste nettaviser, har denne bloggen et kommentarfelt under hvert innlegg til bruk for de som vil gi uttrykk for spontane reaksjoner. Der står også en e-postadresse – som nødløsning hvis kommentarfelt-teknikken svikter. Kommentarfeltet / e-postadressen kan også brukes til meldinger som ikke skal publiseres, meldinger med åpenbart privat innhold blir forsøksvis besvart pr. e-post, men blir ikke publisert.

I høst har menypunktet Private sider blitt tilføyd. Det er ikke mer privat enn at noe av innholdet kan gjøres tilgjengelig for de som skaffer seg passord. Eventuelle gjesteinnlegg i bloggen kan også plasseres her (med passordbeskyttet og begrenset tilgang) om bidragsyteren ønsker det.

En tid prøvde jeg å finne ut hvor mange som leser bloggen, men så ble Google Statistics for vanskelig å håndtere, så jeg ga opp, og har ingen besøksstatistikk. Men av og til gjør jeg overraskende oppdagelser av hvem som har lest bloggen. De kan ha oppdaget den tilfeldig, f.eks. ved nettsøk på temaer jeg har skrevet om, eller fordi en av bloggens abonnenter har delt et innlegg eller hele bloggen (blått pluss-merke i venstre marg).

En flyve-ide til slutt: Kan  abonnement på bloggen være en ide til julegave? Klikk i så fall på den blå firkanten i venstre marg.

(Innlegget ble påbegynt 17.11.2020 og fullført 19.11.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no