Alternative fakta 17/20

___________________________________________________________________________

Aftenposten 12. februar 2017. Klikk på klippet for leselig størrelse.

AF 1: Gammelt nytt 1I over to år har klippet til høyre, der Per Egil Hegge kommenterer uttrykket jeg har brukt som tittel på denne delen av bloggen, blitt liggende urørt. Men klippet innsholder fortsatt ubestridelige fakta, etter hva jeg kan se.

.

.

.

ooooOOOooo

AF 2: Gammelt nytt 2I riktig gamle dager (1950, -60 og -70-tallet) var Aftenposten en ledende avis som utkom to ganger daglig, morgen og kveld – eller aften, som vi her vest for hovedstaden gjerne sier. I avisens aftenutgave skrev signaturen cm- (het han Carsten Middelrthon, tro?) underfundige petiter om samtidige forhold. Her er et godt eksempel:

Aftenposten 4. september1969. Klikk på teksten for leselig størrelse.

ooooOOOooo

AF 3: Billig! Aftenpostens abonnenter kan nyte godt av “A-kortet”. Med dette fordels(?)-kortet kan abonnentene via nettet få kjøpt en drikkeflaske uten innhold til kr 319,- (nedsatt pris!) i stedet for å måtte punge ut med kr 22,90 i butikken for en flaske med innhold.

 

 

ooooOOOooo

AF 4: Glass-valgA-kortet tilbyr også glass til “nedsatt” pris (se illustrasjonen nedenfor). For oss som har eget vinmerke er valget enkelt. Det må bli vinglass!

 

ooooOOOooo

AF 5: Nyttig? Mye rart å få kjøpt med A-kortet, bl . a.  coravin, som neppe skal drikkes? Jeg gjentar to spørsmål fra forrige ukes AF: Hva brukes redskapet(?) til? Og er det verdt prisen?

.

.

.

.

ooooOOOooo

AF 6: Drit-apetittlig. Stikkordet for denne notisen minner om det jeg skrev for et par uker siden om “journalist-høydepunkt“. Det dreier seg nok en gang om noe man kan kjøpe med A-kortet. Bildet av produktet taler kanskje for seg selv?

ooooOOOooo

AF 7: Slik er det! Det er muligens meddelt her i bloggen én eller annen gang, men for sikkerhets skyld gjentar(?) jeg: Tidligere var jeg svært innbilsk, men nå vet jeg at jeg er perfekt. Dette kom jeg i tanker om da jeg leste sitatet nedenfor.

(Innlegget ble påbegynt 24.04.2020 og fullført 24.04.2020)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no

Share