Tilbakeblikk 10.09.2021

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .
___________________________________________________________________________

Ord om klima (27.08.2012)
Jonny Hesthammer og Sunniva Rose har solid faglig bakgrunn for å skrive om klima og klimadebatten. Innlegget deres i Aftenposten sist onsdag hadde tittelen Slutt å skremme oss! De har vært inne på tilsvarende tanker tidligere – les Hva mener Greta Thunberg om kjernekraft og vindkraft? fra oktober 2019.

֎֎֎

Ulve-«debatt» (24.02.2017)
Ulv og andre rovdyr har ikke hatt noen fremtredende rolle i valgdebatten, men Aftenposten har nylig hatt et debattinnlegg av Carl Philip F. Fleischer om rovdyrforvaltning og en nyhetsnotis om en ulverettssak. Den siste minner meg om noe en pensjonert sorenskriver en gang fortalte meg. Han hadde som tingrettsdommer hatt en rettssak om en bjørn som var blitt skutt, og den var i bevisførselen svært lik den drapssaken han hadde hatt uken før, med våpen og prosjektil, skuddvinkler osv. Jeg mener å huske at han var litt oppgitt da han fortalte om det.

(Innlegget ble påbegynt 09.09.2021 og fullført 09.09.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no