Tilbakeblikk 09.04.2021

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Sandvikas driftige damer (20.12.2018)

Én av Sandvikas driftige damer, Ranveig Andresen, var Sandvika bok- og papirhandel, særlig bokdelen av den. Hun ser ut til å ha fått en verdig etterfølger på Høvik, ifølge en reportasje i Budstikka (reportasjen er tilgjengelig på nett,  men kanskje bare for abonnenter). Hanne Bakken  eier og driver Høvik bok- og papirhandel, som så vidt jeg vet er den eneste Bærums-bokhandelen som ikke er tilknyttet en kjede. Hun beskrives slik i ingressen til Budstikkas reportasje: «… kjører nå selv ut bøker til kundene sine i et forsøk på å holde hjulene i gang.»

«Den personlige servicen er noe av det viktigste vi har,» sier butikkmedarbeider Tonje Svenson Paus. «Du får en annen opplevelse av å gå inn her og bli møtt av ansatte med lang erfaring, og som selv har valgt ut alt som finnes i butikken». Her synes jeg å  høre ekko av Ranveig Andresens «medarbeiderdressur».

(Innlegget ble påbegynt 09.04.2021 og fullført 09.04.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no