Tilbakeblikk 08.10.21

Postene nedenfor er utfyllende stoff til innlegg som har stått i bloggen tidligere .
___________________________________________________________________________

Lakseberget grøntområde (24.09.2021)
For et par uker siden var jeg svært fornøyd med å ha fått en hel side i Budstikka til mitt debattinnlegg om en grønn sone langs Sandviksbukta.

Uken etter at innlegget sto, var det møte i Bærum kommunes planutvalg. Medlemmene i planutvalget kan ikke ha lest mitt innlegg i Budstikka, for utvalget vedtok enstemmig å tømme nærmere en million kubikkmeter stein i Sandviksbukta.

I møtet deltok bl. a. (ifølge møteprotokollen) Hans Rugset fra MDG som vararepresentant under behandlingen av Lakseberget- saken. Med min sære galgenhumor kan jeg ikke unngå å legge merke til at MDG ikke vil ha noen E18-tunnel forbi Sandvika, og at partiet vil bruke steinen fra denne tunnelen til å rehabilitere sjøbunnen. Som bloggens lesere forstår, er det ikke tatt ut av luften når jeg stadig har forklart forkortelsen MDG med «Miljø»partiet De Grunne / Gale / Griske. Utvalget har vedtatt at den nye «halvøya» (Budstikkas betegnelse, ikke min! – se ordet halvøy i Det Norske Akademis ordbok) i første omgang skal være rekreasjonsområde. Når kommunen i neste omgang skal selge tomter der, regner jeg med at MDGs griskhetsgen også trer i funksjon.

Ole H.P. Disens debattinnlegg Stakkars Sandviksbukta sto i Budstikkas nettavis fire dager etter Planutvalgets begredelige vedtak. Les det!

En revyvise om verden og Akershus (31.01.2020)
Pengenes Jens har Halvor Hegtun kalt sin kommentar om mulig «etterbruk» av Jens Stoltenberg når sistnevnte slutter som generalsekretær i NATO neste år. Kommentaren gir meg et påskudd til å vise til blogginnlegget det er lenket til i overskriften, siden Hegtun to ganger refererer til Arild Feldborgs revyvise Verden er vel sånn omtrent som Akershus, som jeg i blogginnlegget fremfører til eget pianoakkompagnement.

(Innlegget ble påbegynt 07.10.2021 og fullført 07.10.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no