Tilbakeblikk 07.06.2019

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

Streik og andre uttrykk for egoisme (03.05.2019)
“Hvorfor kan ikke regjeringen oppfylle kravene våre?” er sitatet Aftenpostens Si;D-side har trukket ut av innlegget I dag streiker vi for klimaet igjen, undertegnet av seks ungdommer som på ulikt vis er knyttet til klima-“streiken”. Jeg er litt usikker på hvordan de mener regjeringen skal få til 60 % kutt i klimautslipp uten å ty til metoder som ligger utenfor det vi regner som akseptable i et demokratisk samfunn. Holdningen bak spørsmålet Aftenposten siterer, oppfatter jeg som en variant av det jeg skrev om i blogginnlegget som denne kommentaren er lenket til.

Ukens biting: “Streik” (15.03.2019)
Fritt Ords pris går til den svenske skoleeleven Greta Thunberg og Natur og Ungdom. Dette er utgangspunktet for Christian Skaugs kommentar i Document 12. april, Sløsing med en pris og misbruk av et barn. Uten å gå god for alt han skriver, synes jeg at han på en saklig måte setter fingeren på noen problematiske sider ved ungdommens påståtte klima-engasjement.

(Innlegget ble påbegynt 06.06.2019 og fullført 06.06.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no