Om å blogge

En regel innen markedsføring sier at man ikke skal snakke om konkurrentene. Mine konkurrenter innen blogg-“bransjen” er mange, og jeg snakker gjerne om dem.

Ingeborg Moræus Hanssen

Ingeborg Moræus Hanssen skriver blogg. Hennes blogginnlegg Å mene om å mene fra juni i fjor inneholder en rekke gode grunner for at alle bør skrive sin egen blogg, bl. a. det at ingen redaktør bestemmer om man får lov til å “komme på” eller ikke. Jeg anbefaler denne bloggens lesere å ta for seg tilfeldig valgte innlegg fra Ingeborg Moræus Hanssens blogg eller bruke temalisten hennes nederst i venstre spalte og lete seg frem til noe interessant.

Michael Wynn

Michael Wynn blogger også, og har tanker rundt blogging og andre ytringsformer i innlegget Bekjenneler fra en mislykket blogger på resett.no. Han er inne på noe av det samme som Ingeborg Moræus Hanssen når han skriver: “Det er først nå når den teknologiske utviklingen midlertidig har svekket de gamle maktstrukturene at grasrota, ubehagelig og uvøren som den er, kommer til orde.”

Kadra Yusuf

Kadra Yusuf skriver visst ikke blogg, men har meninger om dem som gjør det. Hennes kommentar fra januar, De farlige reklamebloggerne, har undertittelen “2018 er året vi bør ta bloggere og kroppsindustri-bransjen på ramme alvor”. Jeg føler meg ikke særlig truffet av hverken hoved- eller undertittel, men skulle det dukke opp et tilbud fra en bransje (neppe kroppsindustri for mitt vedkommende) skal jeg vurdere det.

For min egen del har jeg stor glede av å skrive blogg. Mulighetene for å illustrere med bilder, video og lyd er helt annerledes enn på asosiale medier som Facebook, og sensuren gjøres av meg selv etter vanlig folkeskikk. Men bloggingen tar tid, og nå som utearbeids-sesongen er i full gang, kan det hende at jeg som vaktmester her på bruket må redusere litt på bloggens omfang. Men fortsatt: Hver fredag.

(Innlegget ble påbegynt 07.06.2018 og fullført 07.06.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no