Inneklemt

Denne fredagen er en såkalt «inneklemt» dag, med helligdag (Kristi Himmelfartsdag) i går og lørdag (som for svært mange arbeidstakere er fridag) i morgen. Når så mandag er 17. mai, blir dagen enda mer «inneklemt» enn vanlig. Jeg kommer i tanker om Carsten Byhrings revynummer om arbeidstid.

Ellers sitter sikkert mange av bloggens lesere i dag og forbereder talen de skal holde 17. mai. Til inspirasjon kan jeg anbefale Shurika Hansens «tale» i Resett for to år siden.

Og når flagget heises på mandag, er det på dagen 200 år siden Stortinget vedtok at det norske flagget skal se ut som det gjør i dag. Flagget heises 17. mai kl. 08.00 og hales kl. 21.00- Selv setter jeg en alarm på telefonen for å huske det siste. For den som har en trompetist for hånden, anbefales dette signalet både når flagget heises og hales på grunnlovsdagen:

(Innlegget ble påbegynt 11.05.2021 og fullført 11.05.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no