Alternative fakta – uke 50___________________________________________________________________________

AF-1: Resultat av #metoo-kampanjen: Næringslivet har begynt å ta konsekvensen av #metoo-kampanjen. Oslo liftutleie, f. eks. har merket sine maskiner tydelig med skilt om klemfare.

oooOOOooo

AF-2: Lys i mørketid: Panelet på nordveggen av hovedbygningen her på bruket har ikke sett sollys siden plankene ble levert for drøyt 125 år siden. Men nå er det nye tider! Det nye nabohuset på den andre siden av veien har vinduer som lyser opp veggen på en ny måte.

oooOOOooo

AF-3: Utstyr for vinsnobber: Som nevnt i en tidligere blogg (AF 1/47 – Billig vin), er jeg eier av Vinsnobbens offisielle håndbok. Da hører jeg nok til målgruppen for dette tilbudet fra Aftenposten. Jeg tror likevel jeg står over, og innrømmer av prisen (også den rabatterte) har litt med saken å gjøre.

oooOOOooo

AF-4: Bilteknikk: Jeg er ikke helt sikker på om jeg har forstått fordeleren i en vanlig bensinbil, jeg. Elbilens fordeler er jeg helt blank på. Jeg visste faktisk ikke at elbiler har noe slikt.

oooOOOooo

AF-5: Politikerhets: Også norske tegneserier kan ha gode poenger på engelsk.

(Innlegget ble påbegynt 15.12.2017 og fullført 15.12.2017)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no