Alternative fakta – uke 46


___________________________________________________________________________

Klikk på bildet for å kunne lese “God jul” tydeligere.

AF1 – Julehysteri: Bildet over viser utstillingsvinduet hos Spar Helgerudhallen 12. november. Da var det akkurat seks uker til jul, og selvsagt naturlig å ønske god jul, noe man gjør med reklame for den tradisjonsrike julematen Pizza Grandiosa. For å fremheve julens religiøse preg, er det også en plakat øverst til venstre for bønnekaffe.

oooOOOooo

AF2 – NRK-klikk: NRK er tydeligvis like opptatt av mange klikk på sine nettsider som andre medieaktører. Jeg finner i hvert fall ingen anne forklaring på “Vis mer”-oppfordringen på Alltid nyheters nettside. Klikk på bildet for å se hva mer NRK viser.

oooOOOooo

AF3 – NRK-bilder: NRKs Rima Iraki ser ut til å være av den mening at Dagsrevyens bilder stort sett er nokså innholdsløse. Derfor fant hun det nødvendig å advare seerne før en reportasje om ettersøkshund for villsvinjakt:

oooOOOooo

AF4 – NRK-radio: For elleve måneder siden sluttet NRK å sende på FM. DAB overtok, og nå skulle sendingene bli så mye bedre. Her er et eksempel:

(Innlegget ble påbegynt 16.11.2018 og fullført 16.11.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no