Alternative fakta – uke 25


___________________________________________________________________________

AF1 – Mobbing: Skoleåret er slutt, og en rekke mobbeofre slipper å møte sine mobbere i åtte uker fremover. Mobbing er også et problem blant melkekyr, til tross for at reaksjonen overfor kuer som mobber, kan være ganske drastisk.

oooOOOooo

AF2 – Stedvill: Arbeidet med nye Kadettangen går mot slutten. Det nye stupetårnet kan ses i høyre kant av denne bloggens bilde av Sandviksbukta nå. På nettstedet Du vet du er fra Bærum når … var det nylig lagt ut bilder med rosende ord om Kadettangen. Men bildene viste Kalvøybroa og Kalvøya …

oooOOOooo

AF3 – Regnbuer: Opptil flere regnbuer ved siden av hverandre var å se tidligere denne uken. Den største flyttet seg gradvis nærmere bruket her, og jeg så frem til å gå ned i hagen og hente den tønnen med gull som skal finnes ved enden av regnbuen. Men så flyttet den seg utover mot Kalvøya igjen.

Klikk på bildet for å se i detalj hvordan den ene regnbuen står hitenfor Kalvøya.

oooOOOooo

AF4 – Problem for Intel: Filmen nedenfor har blitt noen år gammel. Med dagens flatskjermer ville nok ikke denne Intel-feilen ha oppstått.

oooOOOooo

AF5 – Google: I arbeidet med denne bloggen er søking med Google en hyppig aktivitet. Da dukker det av og til opp henvisninger jeg stusser over, slik som den nedenfor (innringet med rødt). Jeg trodde ikke slikt var lov, og jeg ville i hvert fall ikke turt å vise det her i bloggen.

(Innlegget ble påbegynt 22.06.2018 og fullført 22.06.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no