Virtuell virkelighet 39/21

Denne spalten het tidligere Alternative fakta, som fortsatt er kategori-betegnelsen. I Alternative fakta lå vekten ofte mer på det alternative enn på fakta. Her i Virtuell virkelighet kan vekten  ligge mer på det virtuelle enn på virkeligheten.

Navneskiftet ble forklart i siste utgave av Alternative fakta 15. januar 2021.
___________________________________________________________________________

Vv 1 – Regjeringsskifte 1: 14. oktober kalles også vinterdagen, og det var neppe tilfeldig at Støre-regjeringen valgte å tiltre denne dagen. Den ville nok markere sin motstand mot global oppvarming. Og se hvordan det gikk: Uken etter regjeringsskiftet kom det så mye sne i Oslo-området at det var trafikk-kaos!

֎֎֎

Resett 13. oktober 2021.

Vv 2 – Regjeringsskifte 2: Resett-klippet ved siden av er fra før regjeringsskiftet. Men med ny regjering og nye statssekretærer: Hvordan blir det nå?

֎֎֎

Aftenposten 18. oktober 2021.

Vv 3 – Regjeringsskifte 3: Aftenposten har kommentert regjeringsskiftet, også på tegneserieplass.

.

.

.

.

֎֎֎

Vv 4 – Regjeringsskifte 4: Da statsminister Støre presenterte regjeringserklæringen for Stortinget, understreket han visst at det nå er vanlige folks tur. Men hva med oss uvanlige, da? Aftenpostens Kjetil B. Alstadheim har i en kommentar også vært innom vanlige og uvanlige folk.

֎֎֎

Resett 18. oktober 2021.

Vv 5 – Regjeringsskifte 5: Foreløpig er det ikke kriminelt å dø i et boligfelt. Men hvem vet hva en regjering for vanlige folk kan finne på?

֎֎֎

Vv 6 – Likhet: På bildet nedenfor lenker Resett til to forskjellige saker, men alle kan se at bildene viser samme person med og uten briller.

Resett 20. oktober 2021. Klikk for større bilde.

֎֎֎

Budstikka 14. oktober 2021.

Vv 7 – Alenegrus: Singel er ikke det samme som single, som det kanskje fremgår av dagens blogginnlegg To «unge» musikere.

 

֎֎֎

Asker og Bærums Budstikke 25. oktober 1921. Klikk for å lese.

Vv 8 – Ulykke: Klippet ved siden av er så nytt (ca. 100 år) at det står «bilulykke», ikke «automobilulykke» i overskriften. Men i teksten står det «droschebil», ikke «taxi».

֎֎֎

Vv 9- MC: Som nevnt i blogginnlegget En runde med bil på Le Mans-banen, (juni 2021) har bloggeren bistått under et utholdenhetsløp (endurance) på nevnte bane. Det var en annen type utholdenhet enn den som krevdes under motorcycleløbet i Korketrækkeren i oktober 1921.

(Innlegget ble påbegynt 21.10.2021 og fullført 21.10.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no