250 ganger!

De som leser bloggen ekstra grundig, har sett at det i dag står nederst i innholdsoversikten at dette er 250. gang bloggen utkommer. Hadde jeg hatt tilstrekkelig IT-kunnskap til å få tallet til å blinke rødt der, ville jeg selvsagt sørget for det. I stedet har jeg plukket frem tre tidligere blogginnlegg som jeg er godt fornøyd med, fra tre kategorier: musikk, blid-ting og lokalhistorie.

Musikk:
John Deere fikk aldri se en traktor (musikken står sist i innlegget, og er litt ukurant).
Blid-ting:
Den gamle mannen og pol-køen (den litt ureglementerte bindestreken i pol-køen er valgt for at unge lesere som ikke har opplevd den opprinnelige polkøen,  ikke skal tro det er trykkfeil for polkaen).
Lokalhistorie:
Gamle bilder fra Sandvika og Blommenholm (lenke til flere innlegg om Sandvika-historie sist i innlegget).

På denne plassen i bloggen (første innlegg, alltid med kategorien dagen i dag) pleier utgangspunktet å være noe som har hendt på dagens dato og som har gitt meg noen assosiasjoner. I dag var to slike temaer kandidater: 1) Det er 58 år siden høyremannen John Lyng ble statsminister (i 1963) for den første borgerlige regjeringen siden 1935. 2) Det er 20 år siden Wilhelmsen-skipet TAMPA (kaptein Arne-Frode Rinnan) tok opp over 400 båtflyktninger i Det indiske hav og røk uklar med i Australias  regjering, som ikke ville la flyktningene gå i land der. Men selvsentrert som jeg er, har jeg altså vektlagt bloggens 250. utgave.

Alle som har lest dette innlegget, kommer neste uke til å lese nederst i innholdsoversikten for å se om jeg har klart å legge sammen 250+1. Derfor blir teksten nederst endret til noe som ikke krever matematikk-kunnskaper – jeg er dog filolog til halsen (og vel så det!).

(Innlegget ble påbegynt 25.08.2021 og fullført 25.08.2021)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no