Tilbakeblikk 26.01.2018

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.

___________________________________________________________________________

Steinfylling i Sandviksbukta
Saken har vært omtalt flere ganger her i bloggen, senest fjorårets siste Tilbakeblikk, der det sto en oversikt over alle mine blogginnlegg om Sandviksbukta. De som har adgang til Budstikkas betalingssider, kan lese avisens presentasjon 16.01.2018 av planene om steinfylling i Sandviksbukta. I omtalen nevner Budstikka ingen motforestillinger, noe som forklarer hvorfor mitt leserinnlegg om saken ble sensurert. Men kommunestyremedlem Morten Larsen (H), som sitter i utvalget for miljø, idrett og kultur (MIK), har skrevet en kort kommentar under presentasjonen  om at han er motstander av ideen, noe han også har meddelt i MIK-utvalget. Han har også laget en kort video som presenterer ideen sett med en motstanders blikk.

(Innlegget ble påbegynt 26.01.2018 og fullført 26.01.2018)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Bli følger av denne bloggen – se øverst i spalten til venstre

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no

Én kommentar til “Tilbakeblikk 26.01.2018”

  1. Jamen, Torgeir da, kn du ikke innse hvor kjekt det hadde vært med en steinfylling i nivå med gårdplassen din? Enklere inn og utkjøring og mindre gress å klippe! Se lyst på det hele…..

    Fra spøk til alvor: ikke gi deg; fortsett og skriv inn til Stikka, det er mange som er enige med oss. Vi trenger å bli hørt!

Det er stengt for kommentarer.