Tilbakeblikk 06.12.2019

Postene under denne overskriften er utfyllende stoff til tidligere innlegg i bloggen.
___________________________________________________________________________

“Julekalender – hvorfor og hvordan? (29.11.2019)
Heldigvis er folk i Grav-området mer villige til å opprettholde tradisjoner enn det som fremgikk av oppslaget jeg refererte fra Budstikka. Det blir lys i grantreet hos Arne Lund, bare ikke i år. Velformann Torleiv Ranheim forteller at Lund hadde tatt ned ledningene fordi de måtte repareres, og at detble for kort tid til å få dem på plass i år. Men neste år blir det lys i treet igjen. Vellet hadde tilbudt seg å betale noen for å henge opp lysene, og det var også flere av vellets medlemmer som hadde tilbudt seg å hjelpe til allerede i år. Vi får tro at Budstikka følger opp saken, i hvert fall neste år.

“Lynraskt internett”: HomeNet skrev kontrakt i fjor, er fortsatt ikke ferdig med anleggsplanen (04.10.2019)
Forrige uke gjenga jeg den til da siste e-postutvekslingen med HomeNet. Jeg fikk svar, men ikke på det jeg spurte om. Derfor ringte jeg selv til Bærum kommune for å finne ut hva man nå er uenige om, en måneds tid etter at vi skulle bli “løpende oppdatert” (har ikke fått noen oppdatering ennå). Det jeg fikk vite, avfødte et nytt spørsmål. E-post er sendt og automatisk svar ble mottatt 3. desember. Siden har jeg ikke hørt noe. Men det er man jo vant til fra HomeNet.

(Innlegget ble påbegynt 04.12.2019 og fullført 06.12.2019)
___________________________________________________________________________

Share
Del dette innlegget med andre på Facebook, Twitter, e-post o.l.
Følg denne bloggen

Kommenter dette innlegget

Til innholdsliste for denne utgaven

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Knappen “Publiser kommentar” sender kommentaren til Torgeir, som leser den og eventuelt legger den ut her.
Husk å svare på regnestykket før du klikker på publiser-knappen!
For å stoppe eventuelle automatiske reklamehenvendelser, legger WordPress inn en sperre med et regnestykke som skal besvares med et tall. Forhåpentlig er ikke det engelske regnestykket for vanskelig! Har du problemer, så bruk e-post: ttt(krøllalfa)skoletjenesten.no